друкувати


Погони для Аліси і Раїди

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-01 04:01:24
Раз на два роки в рамках службової підготовки в системі МВС України відбуваються змагання кінологів, головними учасниками яких є службові собаки. Зазвичай у змаганнях беруть участь щонайкращі і найпідготовленіші чотирилапі помічники міліціонерів, а перемога в будь-якому з видів спортивно-службової програми вважається неабияким досягненням.

Цього року 27 команд-представників територіальних управлінь органів внутрішніх справ України змагалися в Рівному. Найскладнішим видом змагань кінологи вважають дії собаки під час демонстрації спеціального курсу дресирування. Тут якнайкраще видно навики слідової роботи службових псів.

У підсумку змагань команду кінологічного центру при УМВС України в Івано-Франківській області нагороджено дипломом "За професіоналізм". За словами керівника кінологічної служби прикарпатської міліції Руслана Третяка, це визнання заслужили підопічні кінологів Романа Кулика та Андрія Попацу – німецькі вівчарки Аліса і Раїда. Прикметно, що півторарічна вівчарка Раїда вперше брала участь у подібних змаганнях і виправдала сподівання кінологів. Капітан міліції Руслан Третяк каже, що службова собака є досить перспективною і добре навчена слідовій роботі.

СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі