друкувати


Показали на Півдні Прикарпаття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-01 12:03:42
Івано-Франківське головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації та представники Національного заповідника "Давній Галич" взяли участь в V туристичному Форумі "Феєрія єдності.Севастополь-2009"(м.Севастополь).

З нагоди відкриття Форуму в Севастопольському академічному драматичному театрі ім. А.В. Луначарського відбулися урочисті збори, в яких взяли участь гості з регіонів України. В рамках Форуму на центральній площі міста відбулася виставка під відкритим небом "Туристичний простір України", де свої туристичні можливості, поруч з іншими регіонами презентувала і Івано-Франківська область. Гості виставки, туристичні фірми та жителі міста мали змогу ознайомитися із особливостями літнього та зимового туристичного сезону, відпочинком та туристичним потенціалом Івано-Франківщини.

Завершилась туристична феєрія підбиттям підсумків Форуму-фестивалю, врученням дипломів його учасникам. За активну участь у V туристичному Форумі "Феєрія Єдності. Севастополь - 2009" головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації нагороджено дипломом учасника, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Обговорити на форумі