друкувати


Де гроші на виборчу рекламу?

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-30 03:47:05
Представники кількох чільних партій, які мали би стати ключовими гравцям на полі майбутніх виборів вчора проігнорували запрошенням івано-франківського прес-центру, аби розповісти про діяльність своїх штабів. Відгукнулися тільки представники "Нашої України" та "Свободи".

Зокрема заступник голови обласної організації "Наша Україна" Роман Шевчук відзначив, що у них штаби ще не створені. Йдеться також про скорочення працівників. Чимало людей в "Нашій Україні" працюють на громадських засадах. Немає наразі й наглядної агітації, як от біг-борди. Бо на це потрібні великі кошти. Але щодо цієї партії у багатьох існують застороги. Нашоукраїнці можуть використовувати адмінресурси.

"У нас усе базується на власному авторитеті та живій розмові з виборцями, - каже Коломия ВЕБ Порталу Руслан Марцинків, голова Івано-Франківської міської організації "Свободи". Зрештою ми використовуватимемо й газети, й біг-борди, й передвиборчі агітаційні намети, але ми їздитимемо в кожне найменше село та розмовлятимемо з людьми. Гадаю, що це буде дієвим способом, адже ми не маємо таких грошей як БЮТ чи "Фронт змін".

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі