друкувати


"Творіння рук Твоїх прекрасне"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-30 03:43:03
Днями на базі Католицької школи святого Василія Великого проводилось засідання творчої групи вчителів початкових класів, котрі працюють за освітньою системою "Довкілля" на тему: "Освітня програма "Довкілля" – особистісно орієнтована модель освіти".

Програмою засідання передалось проведення презентації шкільної цільової програми "Духовність. Розвиток. Результат.", практично-методичного тренінгу, обміну досвідом з питань викладання інтегрованого курсу "Я і Україна. Довкілля", повідомляє прес-служба Івано-Франківського міськвиконкому.

Йшлося про структуру уроків, використання новітніх методів навчання на уроках, а також про дослідницьку та проектну діяльність учнів на уроках. Учителі Світлана Левицька та Галина Бадуліна продемонстрували експерименти з окремих тем програми, організували рольові ігри для педагогів. Учасники засідання ознайомились із новинками фахової, методичної та дитячої літератури з предмета, оглянули виставку "Творіння рук Твоїх - прекрасне", працювали над видавничими матеріалами.

Такі форми діяльності педагогів у науково-методичній роботі є цікавими, дозволяють оцінити й порівняти власні напрацювання, поділитися досвідом роботи за новими технологіями навчання.

Обговорити на форумі