друкувати


ТРК НТК: Події дня. 29.09.09 (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-30 12:17:20
В Україні завершується первинне уточнення відділу ведення Державного реєстру виборців. 18 вересня ЦВК сформувало файли для друку іменних повідомлень мешканцям Івано-Франківської області. Куди звертатися, якщо отримавши повідомлення ви виявили в ньому будь-які неточності, дізнавалася Наталія Яковин.

Уточнення міського бюджету, виконання програми соціально-економічного розвитку міста, зміни до Положення про цільовий фонд та затвердження правил розміщення зовнішньої реклами - про це говорили депутати на засіданні сесії Коломийської міської ради. Передували питанням депутатські запити та звернення, які стосувалися нагальних проблем Коломиї.

В четвер 1 жовтня на телеканалі НТК відбудеться прямий ефір. Гість студії заступник коломийського міського голови Михайло Білоус. Початок ефіру о 21:30. Телефон для запитань 38000.

В Україні можуть ввести жорсткі обмеження на торгівлю алкогольними напоями. Голова парламентського комітету з питань аграрної політики та земельних ресурсів Микола Присяжнюк запропонував дозволити продаж алкоголю в роздробі лише у спеціалізованих магазинах. Учасники ринку і народні депутати піддали різкій критиці ініціативу: на їхню думку, це зашкодить і бізнесу, і держбюджету - знизяться товарообіг роздрібних мереж і податкові надходження.

Коломию та район відпрацьовують міліціянти. Перевіряють гуртожитки, готелі, розважальні заклади, спосіб життя і поведінку осіб, які повернулись з місць позбавлення волі. В результаті за 5 днів працівниками міськвідділу виявлено 414 адміністративних порушень, порушено 6 кримінальних справ.

Коломиянин Сергій Никорович став одним із кращих майстрів Європи. Гончар завоював третє місце на Міжнародному польському конкурсі "З нитки і з глини". Народний умілець перший, хто за останніх двадцять років удостоївся призового місця в Європі. Виготовляє ж майстер глиняний посуд за давньою українською традицією. Саме роботи з коломийським розписом і відзначили поляки.

У місті Новояворівську Львівської області закінчилися Всеукраїнські молодіжний та дитячий турніри зі швидких шахів. В молодіжному турнірі, де грали 50 юнаків і дівчат віком до 18 років, вдало виступили юні коломияни. Змагаючись зі значно старшими шахістами, вони продемонстрували відмінну творчу гру та здобули нагороди. 13-річний Олексій Хріновський посів у загальному заліку друге місце, 12-річний Денис Гритчук виборов загальне 7 місце, а 10-річна Діанка Остяк краща серед дівчат.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі