друкувати


Політичний барометр: Партія регіонів активізується

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-29 04:57:36
Районний осередок Партії регіонів провів у Коломиї конференцію. Запрошений народний депутат Ігор Зварич привітав присутніх однопартійців і представників ЗМІ, закликав не відступати від обраного шляху і вручив квитки ПР новим членам осередку.

Відтак голова районної організації ПР Іван Іванюк у своїй доповіді відзначив тенденцію до чисельного зростання районного осередку партії. На сьогодні зареєстровано 77 партійних осередків у селищах і селах Коломийщини загальною чисельністю 250 осіб.

Серед найбільших осередків партійної організації числяться Підгайчики, Остапківці, П’ядики, Отинія, Коршів.

— Осередки в районі, — відзначив доповідач, — очолили авторитетні особи, які брали активну участь у попередніх виборчих кампаніях. Усі вони — переконані прихильники курсу Партії регіонів.

Серед основних завдань діяльності партії на нинішньому етапі — залучення симпатиків політики ПР до членства в партійній організації, підготовка до виборів 2010 року.

Учасники конференції одностайно підтримали кандидатуру свого очільника Віктора Януковича на посаду Президента України, визначивши його високий рейтинг серед громадян держави. Населення Коломийщини, — заявив Іван Іванюк — чекає саме на такого президента.

Делегати районної конференції і ті, кого висунуто на конференцію обласну, впевнені, що виборча кампанія у нашому районі пройде в чесному змаганні — принаймні з боку прихильників Віктора Януковича — і її виграє той, кому народ довіряє найбільше, тобто Віктору Януковичу. Так вважають члени партійного осередку.

На конференції виступили голова П’ядицького осередку ПР Михайло Донченко і голова осередку с.Матеєвців Ярослава Калиняк. Вони підтримали плани передвиборчої кампанії та закликали делегатів конференції зосередити максимальну увагу на розширенні партійних осередків, роз’яснювати людям основні платформи політики ПР.

Зазначалося також, що Віктор Янукович, як виважений політик, не тримає образи на мешканців Західної України, які його менше підтримували на попередніх виборчих марафонах, аніж мешканці інших регіонів країни. Кожний має право вільного вибору.

Автор: К.СМИК, Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі