друкувати


"Концертіно" концертує в "Гармидері"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-28 11:03:10
4 жовтня арт-кафе "Гармидер" і Культурно-мистецький центр "Є" запрошують Вас насолодитися джазовою музикою у неповторному виконанні колективу акордеоністів "Концертіно". Початок – 19 година. Вхід – 15 гривень.

Учасниками дуету акордеоністів "Концертіно" є справжні професіонали: Мирон Черепанин (доктор мистецтвознавства, професор, завідувач кафедри музикознавства та акордеонного мистецтва) та Марина Булда (кандидат мистецтвознавства, доцент кафедри).

Музиканти мали сольні музичні виступи у Мукачево, Ялті, Івано-Франківську, Ужгороді, Берегово, а також в Угорщині та Польщі. Брали участь у таких фестивалях: "Зимовий джем в Станиславові", "Пап-джаз-фест", фестивалях акордеонно-баянного мистецтва "Кримська весна-2001" та багатьох інших. Нещодавно дует "Концертіно" повернувся із 15-го міжнародного літнього фестивалю у литовському містечку Паланга, де виступав на запрошення ректора Литовської академії музики і театру професора Едуардаса Габніса та президента Асоціації акордеоністів Литви професора Річардаса Свяцкявічюса.

Обговорити на форумі