друкувати


Прикарпатські актори готуються до ювілею театру

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-26 10:09:40
4 жовтня в Івано-Франківську розпочнеться новий 71 театральний сезон. Наразі актори готуються розпочати його з прем’єри "Дуже проста історія", яка так сподобалася глядачам у минулому сезоні.

За словами директора театру, 12-13 грудня відбудеться масштабне святкування 70-річчя культурно-мистецького закладу. Воно має стати особливим для усіх мешканців обласного центру Прикарпаття. До 70-річчя у театрі буде відкрито музей, де будуть представлені театральні архіви, фото найвідоміших вистав за час діяльності театру. "Наразі, — мовить пан Держипільський робота над створенням експозицій триває, адже зібрати усі за 70 років непросто. Також буде відкрито фотовиставку із світлинами відомих акторів у доволі несподіваних ракурсах. Усі роботи — молодого майстра, ім’я якого поки що таємниця".

До ювілею театру планується видати буклети із історією, які можуть стати у пригоді гостям Івано-Франківська. Особливим моментом стане так звана червона доріжка, по якій проходитимуть у час ювілею прикарпатські актори. Це буде зроблено для того, аби ці творчі люди відчули себе справжніми зірками. У фойє під час ювілею гратиме оркестр, відбудеться святковий концерт та численні прем’єри.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі