друкувати


Уже й студенти вбивають

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-25 11:54:11
Днями в лісовому масиві на окраїні села у Рогатинському районі Івано-Франківщини працівники міліції виявили страшну знахідку. Таки підтвердилася інформація про те, що в землі без домовини поховано місцеву жінку. Психічно хвору людину мешканці села не бачили від початку року, але ніхто не бив на сполох. Раніше вона часто залишала помешкання, виїжджаючи за межі області з лише їй зрозумілих мотивів. Подейкують, що їздила навіть у східний регіон України, де проживає її колишній чоловік. Причинами тривалої відсутності матері не переймалася й дочка, котра теж має хворобу психічного характеру.

При огляді останків покійної стало очевидним, що 44-річна жінка пішла з життя не з власної волі. Поки експерти-криміналісти та судмедексперти продовжували огляд місця знахідки, оперативники карного розшуку вже працювали за своїм напрямком. Річ у тому, що, власне, факт виявлення трупа з ознаками насильницької смерті мав підтвердити правдивість певної інформації про причетність кількох осіб до поховання.

Цього ж дня розшуківці затримали в Івано-Франківську двох молодих осіб, мешканців того ж села, звідки потерпіла. Третьокурсник одного з приватних вищих навчальних закладів і студент професійно-технічного училища визнали свою причетність до вбивства односельчанки. Як з’ясовано, увечері четвертого січня вони в компанії зі ще одним жителем села випивали, після чого зайшли у помешкання жінки, яка була вдома сама. Підігріті спиртним молодики жорстоко повелися з господинею. У хаті її побили, але цим історія не завершилася. Жінку виволокли на вулицю і потягнули до лісу, який неподалік від цього обійстя. Нещасну там залишили помирати. Наступного дня зловмисники знову подалися до лісу і прикопали покійну.

Щодо затриманих порушено кримінальну справу за вчинення навмисного вбивства за попередньою змовою. Третього підозрюваного міліціонери затримали в Одеській області, де він перебував на сезонних роботах. Підозрюваних взято під варту, досудове слідство з’ясовує конкретну участь кожного у розправі над односельчанкою.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, CЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі