друкувати


На Тлумаччині лютують курокради

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-24 05:34:05
Поки одні селяни переймаються тим, як "прогодуватися" з власної господарки, дехто воліє мати усе готове за чужий рахунок.

Так, у Тлумацький райвідділ міліції звернувся сільський голова села Гостів із повідомленням про те, що з господарки місцевої пенсіонерки викрадено шістьох курей. Як стало відомо, невідомий злодій пізно ввечері тихцем проник до чужого незамкненого сараю і поцупив домашню птицю. Під час виїзду в село міліціонери також з’ясували, що добою раніше подібна біда спіткала іншу господиню, з обійстя якої зникли 8 курей.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення та затримання курокрада, співробітники служби дільничних інспекторів Тлумацького райвідділу міліції отримали інформацію про те, що до скоєння двох майнових посягань може бути причетний 25-річний мешканець іншого села району. Затримати зловмисника сільським шерифам не вдалося, оскільки той не повертався додому. А нагадав про себе черговою злочинною витівкою: скоїв крадіжку одразу 20 курей в тому ж селі.

За кілька днів 25-річного чоловіка дільничні інспектори міліції таки затримали. Щоправда, ще належить з’ясувати долю свійської птиці. Затриманий не може зрозуміло пояснити, з яких мотивів скоював крадіжки і що саме вчинив з викраденими курми, оскільки має вади у психічному стані здоров’я. Між тим, за попередніми підрахунками, постраждалі внаслідок крадіжок селяни зазнали збитків на загальну суму понад 2 тисячі гривень.

Автор: Ольга КОВАЛЕНКО, CЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі