друкувати


Навчаються військові льотчики

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-24 12:47:42
Військові льотчики бригади тактичної авіації, що дислокується у Івано-Франківську, взяли участь у широкомасштабних навчаннях, які відбулись на Яворівському полігоні.

Зокрема, вони виконали перехоплення літака розвідника та бомбардувальника ймовірного противника, роль яких виконували бомбардувальники СУ-24 військового з’єднання, що дислокується у Старокостянтинові.

– Всі поставленні завдання військові льотчики нашої бригади виконали якісно та з високим результатом, – зазначив командир бригади полковник Сергій Биховець. – Це ще раз підтверджує високу бойову готовність винищувачів.

У навчаннях були задіяні також два гелікоптера Мі-24, які виконали завдання з вогневого ураження наземних цілей та прикриття нашої піхоти, яка перебувала в обороні. Загалом вертолітники виконали сім заходів на бойову стрільбу з реальними пусками некерованих ракет. За словами представників вищого командування Міністерства оборони України, всі авіатори продемонстрували під час навчань високу виучку, а головне – чітку злагодженість дій.

Автор: Тарас ГРЕНЬ, підполковник, західний регіональний медіа центр МО України
Обговорити на форумі