друкувати


ТРК НТК: Події дня. 23.09.09 (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-24 09:51:22
Українці обговорюють зміни до Основного Закону держави. Роблять це переважно масово у трудових колективах підприємств та організацій. Спеціалісти роз'яснюють громадянам, якими є відмінності між старою та потенційною Конституціями. Ми поцікавилися в коломиян, що ж вони думають з приводу змін та їхньої доцільності.

Хуліганства, крадіжки та шахрайства. Такі порушення закону фіксували правоохоронці минулими вихідними. Через бійки 8 чоловік травмовані та звернулися із заявами у міліцію. Всі факти перевіряються.

Фармацевти відзначали професійне свято. Цей день встановлений Указом Президента України в 1999 році. День фармацевта святкується щорічно - кожну третю суботу вересня.

Хто такий Іван Зубенко, як доля пов'язала його з Коломиєю і чому саме сьогодні згадуємо цю людину дивіться в рубриці "Коломийський календар".

Бронзову медаль Чемпіонату Європи додому привезла Яна Зав'ялова. Коломиянка боксувала у ваговій категорії до 64 кілограмів. В результаті виграла два поєдинки, поступившись лише француженці. Проходили змагання в Миколаєві. Учасниками турніру стали спортсмени з 24-х країн світу.

Першість міста з техніки велосипедного туризму серед учнів та студентів відбулася на стадіоні спортивного товариства "Україна". Спортсмени вправлялися у фігурному водінні велосипеда. До участі у турнірі допустили всіх бажаючих. Переможці отримали цінні призи та грамоти відділу культури і туризму міської ради.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі