друкувати


До Дня фізкультури і спорту – з новими рекордами

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-22 01:27:12
Учора на території спорткомплексу в селі Турка Коломийського району відбулась спартакіада серед сільських і селищних рад району і культурно-спортивне свято до Дня фізичної культури і спорту.

Цей традиційний захід щороку збирає команди з усіх сіл і селищ Коломийщини, перетворюється на справжнє спортивне свято. Ось і цього разу урочистим парадом, на чолі з сільськими головами, команди вишикувались на стадіоні. Їх вітали голова райдержадміністрації Михайло Вінтоняк, його заступники Богдан Болюк і Нестор Печенюк, начальник відділу сім’ї і спорту РДА Василь Козоріз, начальники райво і відділу культури Іван Терлецький і Людмила Федор, головний редактор газети "Вільний голос" Ольга Гаврилюк, директор фізкультурно-оздоровчого комплексу "Прикарпаття" Василь Буджак, сільський голова села Турка Василь Оліградський, депутати районної ради, громадськість села. Урочистості й піднесення святу додавали бравурні мелодії у виконанні муніципального духового оркестру, яким диригував директор Гвіздецької школи мистецтв Ігор Довганюк.

Було багато вітальних слів, ветеранів спорту, які й досі у строю, нагородили почесними грамотами і преміями. Кращі спортсмени, які творять спортивну славу Коломийщини,також отримали нагороди і відзнаки. Щирі слова подяки лунали на адресу тренерів, які готують рекордсменів і гідну спортивну зміну. Нагородили і меценатів спорту, без яких важко собі уявити будь-який спортивний захід. Цікаву, насичену концертну програму підготували для учасників спортивного свята художні колективи місцевого Будинку культури і гості з району. Неповторно звучали на стадіоні народні мелодії у виконанні оркестру "Гуцулія" під керівництвом директора Турківської музичної школи Миколи Ковцуняка.

А згодом почалися, власне, змагання. Величезний стадіон гудів, як вулик. На різних його майданчиках тривали безкомпромісні поєдинки з міні-футболу, волейболу, настільного тенісу, гирьового спорту, шахів, шашок, передавали естафету легкоатлети. Програма змагань була насичена і цікава, спортсмени не зчулись, як уже й день спортивний минув. Так чи інакше, а підсумки підбивали і нагородження переможців проводили уже під зорями. Спортсмени роз’їжджались щасливі й задоволені, адже день був вдалим і результативним.



Автор: Артем ЖМУТ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі