друкувати


Олімпійський урок: На Коломийщині зустріли Героя України С.Бубку

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-22 01:04:34
Минулої суботи в школах області проведено Олімпійський урок за участю президента Національного олімпійського комітету України, віце-президента МОК Сергія Бубки.

Він побував на уроках в Долині, Верховині і Лісному Хлібичині Коломийського району. Школярі радісно вітали легендарного легкоатлета, Героя України. Хлібом-сіллю та гуцульськими мелодіями сопілкарів зустрів поважного гостя у Лісному Хлібичині голова Коломийської РДА Михайло Вінтоняк. Після урочистої церемонії понад сто учнів місцевої школи стартували в легкоатлетичному забігу, змагалися в інших видах спорту.

Сергій Бубка щирими словами привітав учасників змагань, вручив учням книжки, щоденники за власним підписом, м’ячі і кубки. Подяки від Національного олімпійського комітету України за сприяння у розвитку олімпійського руху отримали голова РДА Михайло Вінтоняк і вчитель фізвиховання Іван Конюк.

До змістовного проведення Олімпійського уроку долучилися директор Коломийського ФОСК "Прикарпаття" Василь Буджак, директор Ліснохлібичинської ЗОШ Ганна Кошик, учитель фізичного виховання школи Іван Конюк, художній керівник Ліснохлібичинського будинку культури Іван П’ятничук.

Прес-центр ФОСК "Прикарпаття"
Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі