друкувати


Бути татом - почесно!

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-22 12:26:15
Днями управлінням у справах сім’ї та молоді обласної державної адміністрації спільно з громадською організацією "Школа батьківської компетентності "Станіславський тато" проведено акцію "Я пишаюсь, я - тато!".

Акція проведена з метою привернення громадсько-суспільної уваги до проблем сім’ї, посилення авторитету батька та його відповідальності за виховання та розвиток дітей, формування родинних, християнських, сімейних цінностей, повідомляє Управління у справах сім’ї та молоді.

В акції "Я пишаюсь, я – тато!", яка відбулася в м.Івано-Франківську (міський парк імені Тараса Шевченка), взяли участь близько 50 молодих батьків разом із своїми дітьми. Програма заходу включала проведення різноманітних конкурсів для дітей та батьків з цікавими подарунками учасникам.

Довідка: З 14 по 20 вересня цього року Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з представниками бізнесу та Міжнародною громадською організацією "Міжнародний центр батьківства" проводило Всеукраїнську акцію "Я пишаюся, я – тато". Міністерством України у справах сім’ї, молоді та спорту за участі громадських організацій розроблено проект Указу Президента України "Про День батька",який передано на розгляд Кабінету Міністрів України.

День батька пропонується проводити щороку у третю неділю вересня. Свято батька вже кілька років поспіль відзначають в Івано-Франківській, Рівненській, Львівській та Одеській областях.


Обговорити на форумі