друкувати


У прикарпатців найкращі соціальні проекти

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-22 12:17:48
У фіналі ХІ Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді, у номінації "Соціальний проект" із бізнес-планом "Перша приватна станція швидкої медичної допомоги у Івано-Франківській області" перемогла Євгенія Бардяк, викладач Івано-Франківського Медичного університету, переможниця обласного конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді. У подарунок за зайняте І-е місце п.Євгенія отримала сучасний ноутбук.

Управлінням у справах сім’ї та молоді обласної державної адміністрації надано організаційну та методичну допомогу щодо оформлення та написання цього бізнес-плану, повідомляє Обласне управління у справах сім’ї та молоді.

Цього року участь у конкурсі взяли понад 800 бізнес-планів зі всієї України. За результатами регіональних турів конкурсу на розгляд Експертної ради до Києва надійшло 100 молодіжних бізнес-проектів. Експертною радою Конкурсу було визначено 12 фіналістів, які за результатами оцінювання набрали найбільшу кількість балів та увійшли до фіналу. Переможцями, за підсумками проведеної презентації та захисту бізнес-плану, визначено шість. Оцінювання робіт здійснювалося за двома номінаціями: "виробництво, сфера послуг і торгівля" та "соціальний проект".

Обговорити на форумі