друкувати


Українці дізнаються як навчають в Америці курсантів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-22 11:33:39
Вчора в рамках заходів міжнародного співробітництва розпочався офіційний візит представників вищого офіцерського складу Сухопутних військ Збройних Сил України до Військової академії Збройних сил США.

Українську військову делегацію очолює начальник управління особового складу – заступник начальника штабу Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-майор Віктор Швець, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Під час візиту до Військової академії Збройних сил США та форту "Бенінг" українські генерали та офіцери ознайомляться із завданнями, структурою, організацією та управлінням існуючими системами навчання, а також методиками і програмами підготовки сержантів у військових навчальних закладах Сухопутних військ ЗС США. Також відбудеться обмін досвідом щодо підготовки курсантів за практичними складовими навчальних дисциплін професійного спрямування та системи контролю за якістю підготовки курсантів.

Як наголосив керівник української військової делегації генерал-майор Віктор Швець, створення та розвиток системи підготовки професійного сержантського складу є одним з пріоритетних напрямків виконання Державної програми розвитку Збройних Сил України на 2006-2011 роки. Інформація, яку отримають члени української делегації, використовуватиметься у повсякденній діяльності та в навчальному процесі Військового коледжу сержантського складу Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Візит представників вищого офіцерського складу Сухопутних військ Збройних Сил України до Військової академії Збройних сил США триватиме по 25 вересня.

Обговорити на форумі