друкувати


Квартири від мерії: Хто кому

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-21 03:23:20
21 вересня у залі засідань Івано-Франківського міськвиконкому відбулась прес-конференція міського голови Віктора Анушкевичуса.

За всю каденцію чинного міського голови з фонду міськвиконкому було надано 43 квартири. З них 9 квартир отримали працівники ЖЕО та комунальних підприємств міста; 10 – люди відселені з аварійних будинків, інваліди війни, вчителі та військовослужбовці запасу; 6 – працівники усіх правоохоронних органів, в т. ч. Працівники МВС, прокуратури, СБУ та судів; 4 квартири отримали ліквідатори аварії на чорнобильській АЕС, ще 4 – громадяни, які стоять на квартирному обліку у загальній черзі міськвиконкому; а також 7 квартир було надано воїнам-афганцям.

Окрім того, 32 громадян отримали кредити з Івано-Франківського міського бюджету протягом 2006-2009 років на покращення житлових умов на загальну суму 6465487, 00 грн. Серед громадян, які отримали таку фінансову допомогу переважно вчителі та багатодітні сім’ї. Також у травні-серпні 2009 року було проведено інвентаризацію гуртожиткового фонду Івано-Франківської міськради, за підсумками якої виявлені недоліки у розподілі житла були усунені. Зокрема, були прийняті відповідні рішення щодо квартирантів, які незаконно займали житлові приміщення у гуртожитках. З 2006 року по сьогоднішній день з гуртожиткового фонду міськвиконкому було надано біля 90 кімнат особам, які потребували.

Обговорити на форумі