друкувати


Івано-Франківськ: Межа мрій в центрі "Є"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-19 11:36:18
Культурно-мистецький центр "Є" 22 вересня запрошує на літературно-музичний вечір, який відбуватиметься на 4 поверсі. Початок – 19 година.

Цього вечора своєю музикою порадують учасники гурту "Межа мрій" та відомий франківський бард Богдан Ославський, який своєю творчістю активно розвиває традицію української іронічної пісні.

Свій літературний доробок для Вас представлять Василь Карп’юк та Андрій Олексюк, які є засновниками і теоретиками мистецько-філософського вчення міалізм, основні засади якого все допускають, проте ні до чого не зобов’язують і запевняють, що світ котиться до кращого. Окрім цього, молоді поети є учасниками літературного об’єднання "Танцюючі канделябри".

Василь Кар’юк - автор поетичних, прозових, драматичних, публіцистичних, критичних текстів. Друкувався в журналах "Київ", "Буковинський журнал", "Перевал", "Німчич", альманахах "Прообраз", "Нова проза", газетах "Гуцульський край", "Літературна Україна", "Західний кур’єр", "Галицький кореспондент", "Галичина". Ініціатор створення мистецького угрупування "Люди з вагітними головами". З початку 2009-го року став лауреатом ряду літературних премій, зокрема україно-німецької премії ім. Олеся Гончара, премій видавництв "Гранослов" та "Смолоскип", конкурсу читаної поезії "Молоде вино" та ін. Малює, перекладає тексти російських рок-гуртів. Готує до видання дві книги.

Обговорити на форумі