друкувати


Підсумки по оздоровленню дітей влітку підведено

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-18 03:00:34
Літо минуло і для дітей розпочалася пора, коли всі зусилля мають бути спрямовані на здобуття знань. Та спогади ще живі про теплі безтурботні дні, які частиною дітей були проведені в таборах та санаторіях.

Про те, як дітей оздоровлювали цього літа розповів Володимир Колесник (на фото), начальник відділу у справах молоді та спорту Коломийської міської ради, на засіданні виконкому, що відбулося в приміщенні СШ №5.

Оздоровлення дітей традиційно розпочалося з приходом календарного літа та Дня захисту дітей. На це міською владою виділено 90 тисяч гривень. Було оздоровлено 2454 дитини, що по відношенню до минулого року це на 179 дітей менше. В місті працювало 11 пришкільних таборів, які схвалила комісія. За словами пана Колесника, оздоровлення пройшло на належному рівні. 1280 дітей мали змогу відвідувати табори. Це діти пільгових категорій.

Окрема подяка пролунала ряду організацій, які посприяли та надали кошти для забезпечення дітей чудовим відпочинком. Цього року доброчинцями виступили різні політичні організації, в минулі роки, як зазначив Володимир Колесник, такої активності не споглядалося. Хотілося б, щоб і наступного літа вони теж не оминули своєю увагою дітей.

Автор: Оксана РИЖУК, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі