друкувати


Поговорили про "Родослав"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-18 01:51:41
В Івано-Франківській ОДА проведено засідання оргкомітету з підготовки III Міжнародного фольклорного фестивалю етнографічних регіонів України "Родослав", який буде проходити на Івано-Франківщині 25-27 вересня.

Засідання проводив голова оргкомітету, заступник голови ОДА Василь Гладій. Учасники заходу обговорили сценарій фестивалю, визначили основні завдання у його підготовці, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

У програмі фестивалю - виступи творчих колективів з концертними програмами у районах області, виставка робіт майстрів народного та декоративно-ужиткового мистецтва, спортивно-мистецьке свято "Етноігри–2009", науково-теоретична конференція з проблем збереження та відродження традиційних звичаїв і обрядів, літературно-мистецьке свято "Скарби народні".

На фестиваль завітають творчі колективи з більш ніж 20 областей України, а також Польщі та США. Вони представлять виступи у пісенному, інструментальному, хореографічному жанрах. Урочисте відкриття фестивалю відбудеться 26 вересня об 11 год. в Івано-Франківську на Вічевому майдані.

Обговорити на форумі