друкувати


Про захист Богородчан

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-18 10:28:17
Вчора комісією управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації проведено командно-штабне навчання районної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту населення і територій Богородчанського району.

Керівником навчання є перший заступник начальника управління п. Микола Паламарчук. Проведено оповіщення та збір районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

В ході командно-штабного навчання вивчено стан виконання законів України, постанов Кабінету Міністрів, розпоряджень голови обласної державної адміністрації з питань цивільного захисту в повсякденній діяльності та в умовах надзвичайних ситуацій. Вивчалися також питання готовності та взаємодії служб цивільного захисту, системи оповіщення керівного складу та об’єктів господарської діяльності, реалізації планів дій органів управління про загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій на мережах життєзабезпечення, при ускладненні погодних умов. Надано практичну допомогу з організації цивільного захисту та запобігання НС на об’єктах господарської діяльності.

Обговорити на форумі