друкувати


Коломия: Виконком знову завітав до школи

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-17 03:15:54
Вчора в обідню пору відбулося чергове засідання виконкому спільно з колегіями управління освіти та відділом культури та туризму Коломийської міської ради. Воно знову ж таки проходило в незвичному форматі, що вже стало традицією. На цей раз всіх було запрошено в стіни СШ №5.

Місце проведення було обрано невипадково, адже основні питання порядку денного стосувалися саме закладів освіти, якими опікуються управління освіти та відділ культури та туризму Коломийської міської ради. "Про затвердження фактичної мережі закладів освіти міста" розповіла присутнім Марія Грицан, начальник управління освіти, а "Про затвердження мережі шкіл естетичного виховання" доповіла Уляна Мандрусяк, начальник відділу кільтури і туризму міської ради. Крім цих питань, говорилося також "Про підготовку до нового опалювального сезону" та "Про підготовку до зимового періоду", інформацію по них дали Василь Вінтоняк, заступник начальника освіти міської ради, та Мирослав Семчук, начальник віддулу управління комунальним майном Коломийської міської ради. Слово для виступу також отримав Ігор Івахнюк, начальник у справах неповнолітніх. Він розповів про хід виконання програми по оздоровленню дітей в літніх таборах та санаторіях.

Засідання розпочало свою роботу вчасно та практично в повному складі виконавчого комітету. В актовому було як завше людно. При обговоренні різних тем все виникали питання, розгоралися дебати. Вносилися деякі поправки та доповнення в проекти рішень, але врешті-решт всі вони були погоджені з виконавчим комітетом. Все це зайняло близько двох годин, адже питання були об’ємними, важливими та, як виявилося, болючими...

Про хід роботи виконкому читайте в наступних статтях…



Автор: Оксана РИЖУК, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі