друкувати


Таїланд: Випав дощ з грошей

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-16 05:05:40
У провінційному місті пройшов дощ на кілька тисяч доларів. Щасливі водії спричинили корки, яких ніколи не бачили в місті.

Вранці рух на головному перехресті невеликого провінційного міста, що ніколи не знало автомобільних корок, був раптове повністю блокований: водії вискакували з автомобілів, аби зловити асигнації вартістю в 1 тисячу таїландських бат (близько 35 доларів), що летять з неба.

Як повідомив підполковник Варум Тхайраттхевін з місцевого управління поліції, судячи з інтенсивності дощу, на перехрестя "випало" декілька сотень тисяч бат. Дощ припинився так само раптово, як і почався.

Поліцейські, що негайно з'явилися на місці, пропонували тим водіям, які вже встигли "наловити" банкнот, що летіли з небес, добровільно здати їх поліції для подальшої передачі власникові, якщо такий виявиться. Декілька добровольців знайшлися, і частина грошей залишилася на зберіганні в найближчій поліцейській ділянці.

Поки що жодних нових даних про власника готівки і походження грошового дощу не надходило. Висотних будинків у місті Патхум Тхані немає, тож звідки прилетіли асигнації, невідомо, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі