друкувати


День податку для студентів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-16 11:23:49
День відкритих дверей у ДПІ в м.Івано-Франківську провели днями міські податківці для студентів Івано-Франківського фінансово-комерційного кооперативного коледжу імені Степана Граната.

З цікавою та змістовною розповіддю перед другокурсниками коледжу (а їх налічувалося більше 100 чоловік) виступила начальник відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Галина Яремко. Вона детально ознайомила присутніх зі структурою податкової служби, її функціями та особливостями роботи міської ДПІ. Водночас вона провела екскурсію приміщеннями інспекції, під час якої студенти мали можливість ознайомитись з роботою її операційних залів та основних структурних підрозділів інспекції, повідомляє відділ масово-роз’яснювальної роботи ДПІ в Івано-Франківській області.

Після цього учасників заходу було запрошено до актового міської ДПІ, де перед студентами виступив перший заступник начальника інспекції Дмитро Романюк. Він привітав студентів з новим навчальним роком та розповів їм про роботу податківців в умовах економічної кризи по наповненню бюджету. Він також закликав майбутніх фінансистів добре вчитись. Адже знання, здобуті нелегкою працею, в майбутньому полегшать їх роботу за фахом. При цьому, як зазначив Дмитро Романюк, немає предметів непотрібних і другорядних. Вивчення предметів розвиває пам‘ять студента та мислення, навчає його працювати з літературою. Адже в нинішніх умовах, коли Закони України та інші нормативні документи зазнають частих змін, щоб орієнтуватися у законодавстві, необхідно постійно працювати над собою та поглиблювати свої знання.

Учні та викладачі коледжу подякували податківцям за цікаву екскурсію й висловили сподівання, що такі заходи проводитимуться і надалі. Податківці ж, у свою чергу, побажали студентам здоров’я, успіхів в самореалізації та досягненні своєї життєвої мети. Адже дехто з них в недалекому майбутньому стане платником податків, або, можливо, обере шлях податківця, а від того підґрунтя, яке закладається у них сьогодні, від тієї бази їх знань, яку податківці старанно формують, залежить наскільки сумлінно вони будуть виконувати свої Конституційні обов’язки, зокрема, сплачувати податки.

Обговорити на форумі