друкувати


Навчаються пенсійники Івано-Франківщини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-16 11:00:23
Днями 30 спеціалістів відділів з виплати пенсій управлінь Головного управління Пенсійного Фонду України розпочали навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації.

Навчання проходить на базі Івано-Франківського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Слід зауважити, що в центрі вже протягом декількох років, відповідно до договорів про надання освітніх послуг, підвищують свою кваліфікацію фахівці управлінь Головного управління Пенсійного Фонду України з районів та міст Івано-Франківської області.

Професійне навчання працівників структурних підрозділів Пенсійного фонду України сприяє поглибленню їхніх знань щодо чинних нормативно-правових актів з питань загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, удосконаленню їхніх умінь і навичок, вивченню і поширенню позитивного досвіду роботи, що дозволяє формувати кваліфікований фаховий потенціал для всіх підрозділів Головного управління Пенсійного Фонду України в області відповідно до сучасних вимог.

Обговорити на форумі