друкувати


Івано Франківськ: Таки будемо з теплом

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-15 01:56:32
Сьогодні, в залі засідань МВК відбулась прес-конференція міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса з питань підготовки міста до опалювального сезону.

Першим питанням, якого торкнувся міський голова була підготовка до осінньо-зимового періоду в розрізі всіх 9-ти ЖЕО міста. Протягом минулого тижня Віктор Анушкевичус особисто здійснив у два етапи об’їзд міста по територіях ЖЕО. 9 вересня міський голова інспектував території 5-ти ЖЕО, а 12 вересня був здійснений об’їзд ще чотирьох ЖЕО. Під час об’їзду міський голова спілкувався з мешканцями, таким чином перевіряючи роботу керівників ЖЕО, повідомляє прес-служба Івано-Франківського міськвиконкому.

За результатами такої імпровізованої інспекції керівники ЖЕО №1, №7, №8 та №9 отримали суворе попередження. А виконуючому обов’язки начальника ЖЕО №5 було запропоновано шукати інше місце роботи. За результатами об’їзду міський голова також дав протокольне доручення всім керівникам житлово-експлуатаційних організацій подати інформацію про кількість відремонтованих сходових кліток по кожному жео, а також про кількість та наявність ящиків для піщано-соляної суміші, якою в зимовий період посипають дороги та тротуари.

Друга частина прес-конференції була присвячена підготовці до роботи в осінньо-зимовий період комунальних підприємств.

За підсумками наради, яку вчора провів міський голова Віктор Анушкевичус, він зазначив про досить високий відсоток виконання робіт з підготовки до зими по переважній більшості комунальних підприємств.

Так КП "Електроавтотранс" згідно плану відремонтувало чотири тролейбуси, а також завершує роботи із заміни аварійних опор контактної мережі. Певні проблеми з фінансування зумовили уповільнення роботи на об’єктах Спецкомбінату. Основним питанням цього підприємства було завершення робіт з встановлення дренажної системи на міському кладовищі в с.Чукалівка. На сьогодні виконано понад 40% робіт. До настання холодного періоду року заплановано прокласти біля 500 метрів погонних дренажу.

По комунальному підприємству КП ДРЕУ основним питанням у підготовці до роботи в осінньо-зимовий період є ремонт і підготовка спецмашин для автоматизованого прибирання, який на сьогодні виконано на 50%. Окрім того, до настання несприятливих погодних умов заплановано закупити 3300 т піщано-соляної суміші.

По ДМП "Теплокомуненерго" виконання робіт з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період йде за графіком. З 36 котелень роботи завершені на 35-ти. Єдина котельня, на якій ще ведуться роботи – це котельна на вул.Індустріальній, 34. Роботи заплановано завершити до 1 жовтня. Профілактичні роботи завершені на 33 центральних теплових пунктах. Найбільшими проблемними питаннями для підприємства комунальної теплоенергетики залишається заміна мереж, яка потребує чималих коштів.

Обговорити на форумі