друкувати


Найвправніші у футболі — коломияни

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-15 12:09:49
На спортивних майданчиках Івано-Франківського коледжу фізичної культури пройшов фінальний етап турніру з міні-футболу, присвячений Дню пам’яті загиблих працівників органів внутрішніх справ.

За головний приз змагалися 16 команд міськрайвідділів міліції області, котрі спочатку визначали найсильніших у зонах. Так, переможцем зонального турніру в Коломиї стали господарі, які впевнено обіграли своїх суперників з Івано-Франківського міського та Косівського і Верховинського районних відділів. У Калуші, навпаки, господарям не вдалося здобути жодного очка. Перше-друге місця поділили футболісти Рогатинського та Долинського райвідділів, але, за кращою різницею забитих і пропущених м’ячів, до фіналу увійшли рогатинці. Така ж ситуація повторилась у Надвірній, де господарі та богородчанці, обігравши суперників, між собою зіграли внічию. За кращою різницею голів далі пішли надвірнянці. А в Городенці матчі зонального етапу пройшли за беззаперечної переваги команди Снятинського РВ УМВС.

У першому матчі фінальної частини змагань коломийські футболісти досить переконливо обіграли снятинців — 7:3. У наступному поєдинку спортсмени Надвірнянського райвідділу перемогли суперників з Рогатина (6:3). Основний час вирішальної гри між переможцями цих пар не виявив сильнішого — 1:1, тож довелося пробивати пенальті. У цій своєрідній футбольній лотереї точнішими були коломияни. Вони отримали перехідний кубок і медалі. За команду чемпіонів виступали: Михайло Тепчук, Любомир Приймачук, Роман Василик, Василь Ясуник, Руслан Півторак, Сергій Шпарик, Ігор Юращук, Володимир Годжур, Юрій Олійник, Денис Паршиков, Володимир Щербатюк, Василь Батовський.

Автор: Дарка НЕГОДА, Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі