друкувати


Нещасний випадок: Небезпечне вікно

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-15 11:24:01
Мабуть, ми все ж живемо за якимись законами, котрі ні точні, ні природничі науки пояснити не можуть. Чомусь в окремі періоди раптом стрімко зростає кількість нещасних випадків з нашими людьми, самогубств. Саме таким був кінець минулого та початок цього тижня. Скажімо, в ДТП, які сталися з 4 по 7 вересня, троє осіб загинуло і ще п’ятеро зазнали різних ушкоджень.

Зрештою, до таких подій, на жаль, ми вже звикли. А ось те, що трапилося із 53-річною техпрацівницею одного з підприємств області, якось в голову не вкладається. Жінка загинула, коли мила вікна, впавши з другого поверху: балкон не мав огорожі. Черепно-мозкова травма шансів на життя не залишила, повідомляє газета "Галичина".

Так само внаслідок відкритої черепно-мозкової травми загинула ще одна — 75-річна жителька області. Цей випадок стався через два дні після того, який ми вже описали, і жінка також впала з другого поверху. Щоправда, цього разу це була сходова клітка під’їзду.

До речі, з вікном пов’язана ще одна надзвичайна ситуація, котра виникла днями в області. Але цього разу вже йдеться про п’ятий поверх, звідки намагалася викинутися жінка 1964 р. н. Припускають, що в той момент вона була у стані алкогольного сп’яніння. На щастя, їй не дали цього зробити і відвезли до лікарні.

Але ще двом жителям Прикарпаття все ж вдалося звести рахунки з власним життям. Одного дня повісилися 83-річний дідусь (за попередніми даними, у чоловіка була манія переслідування) і 21-річний юнак, причини суїциду якого правоохоронці ще з’ясовують.

Як спробу самогубства спершу розцінювали те, що трапилося з 31-річним чоловіком, котрого у важкому стані з опіками 70% тіла доставили до реанімації. Але, за офіційними даними, чоловік потерпів внаслідок необережного поводження з такою легкозаймистою і популярною у побуті речовиною, як "уайт-спірит". Саме з нею пов’язаний ще один нещасний випадок, який стався в області. Цим розчинником отруїлася однорічна дитина. Хлопчик також перебуває в реанімації, але стан його оцінюють як середньої важкості.

Автор: Марина ТКАЧУК, "Україна молода"
Обговорити на форумі