друкувати


Анушкевичус – новий лідер прикарпатського УНП

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-14 02:51:37
Учора в Івано-Франківську відбулася позачергова звітно-виборча конференція обласної парторганізації, у якій взяв участь лідер партії Юрій Костенко.

Основними питаннями зібрання уенпістів за участю їхнього керівника стали вибори нового голови обласного осередку. Роботу колишнього прикарпатського очільника УНП Ігоря Насалика було визнано незадовільною та припинено його повноваження на цій посаді. Сам Ігор Насалик на партконференцію не прибув, бо у цей час знаходився у столиці.

Претендентами на керівника обласної організації стали Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус, представник районної організації Мирослав Бойчук з Косова і депутат обласної ради, начальник обласного управління освіти і науки Зінаїда Болюк, яку висунули Тисменецька та Рогатинська районні парторганізації.

Згодом пані Болюк зняла свою кандидатуру на користь мера Анушкевичуса, який таки став керівником партії. 164 учасники зібрання проголосували за нього. Юрій Костенко й сам попросив, аби партійці підтримали Віктора Анушкевичуса, адже, за його словами міського голову Івано-Франківська "добре знають не тільки в області, а й в Україні".

Щоправда у конференції взяли участь тільки дві третини усіх членів УНП. Так, кількох партійців з міста Болехова не зареєстрували для участі в конференції, бо у них не було посвідок про членство в партії. Або ж люди просто їх не пред’явили. Також у роботі конференції не взяли участь партійці з Галицького та Калуського осередків УНП.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі