друкувати


Виїзна "накачка" мера

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-14 01:54:10
Днями міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус особисто перевіряв готовність ЖЕО до зими. Він об’їздив територію багатьох вулиць і дворів. Разом із ним був присутній на об’їзді начальник комунального господарства міста Петро Косюк.

Чиновники спілкувалися і з працівниками ЖЕО, і з мешканцями міста. Останнє, за словами пана Анушкевичуса, стане визначальним для його оцінки роботи комунальників, бо саме люди якнайкраще знають про проблеми своїх вулиць, дворів під’їздів. Їх він і слухатиме, а не доповіді на оперативній нараді. Хоча, як видно, і вони мають місце у мера. Така вже чиновницька процедура.

Незадоволеним Віктор Андрюсович залишився тільки роботою комунальників на Пасічній. Він дав лічені години на виправлення ситуації. Інакше — керівники ЖЕО будуть звільнені. Розслаблятися комунальникам не слід, бо "такі перевірки триватимуть аж до початку опалювального сезону", — запевнив мер.

Наразі потрібно ще чимало зробити для підготовки до зими. Основна біда: асфальтне покриття вулиць. Якщо воно знищиться після холодів, то мер пообіцяв, не надавати підрядних робіт івано-франківським майстрам. На всю підготовку виділено три мільйони гривень. За ці кошти комунальникам слід залатати дірки на дорогах, полагодити дахи та завершити обладнання дитячих майданчиків.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі