друкувати


US OPEN невдовзі знатиме своїх чемпіонів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-12 03:21:31
Вже два тижні весь тенісний світ прискіпливо слідкує за всіма баталіями, які відбуваються далеко за океаном. Цими вихідними тріумфально визначаться переможці в чоловічому та жіночому одиночних розрядах.

Останній турнір з серії Gram Slam весь час тримав у напрузі та дивував своїми несподіванками та сенсаціями. Найбільше уваги було прикуто саме до жіночої сітки, яка проріджувалася дивним чином. Зокрема, Мелані Удін вивела зі строю всіх найвідоміших тенісисток Росії, які рахувалися фаворитками. Їй вдалося пройти до чвертьфіналу, що є безперечно найкращим результатом для сімнадцятирічної американки.

До фінальної стадії пройшли Кароліна Возняцкі, Кім Клейстерс, Сирена Вільямс та Яніна Вікмайер. Остання стала непереборною перешкодою на шляху нашої Катерини Бондаренко до перемоги. З півфіналісток лише дві сіяні тенісистки: Кароліна Возняцкі та американка. Їх і рахують найбільш ймовірними переможницями турніру, але не треба забувати про досвідчену Кім Клейстерс, яка вже неодноразово відчувала солодкий смак перемог. Яніна Вікмайер також примусила голосно говорити про себе.

Чоловічий одиночний розряд проходить з великою цікавістю, але без особливих сенсацій. Єдине, що здивувало – це швидка поразка в четвертому колі британця Енді Маррия. Він скорився супротиву Марина Чіліча без особливих проблем. Фахівці прогнозують чергову перемогу на турнірі Роджера Федерера, але суперники в нього теж сильні і лише в неділю пізно ввечері визначиться останній переможець в Нью-Йорку.

Автор: Оксана РИЖУК, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі