друкувати


Гуманітарна допомога за сприяння "Фронту Змін"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-10 03:01:26
Івано-Франківський обласний осередок громадської організації "Фронт Змін" сприяє медичним та соціальним закладам області в отриманні гуманітарної допомоги від меценатів.

Медичні заклади Івано-Франківської області продовжують отримувати гуманітарну допомогу від німецьких меценатів. Це стало можливим за сприяння координатора Івано-Франківського обласного осередку ГО "Фронту Змін" Володимира Шкварилюка, який на рівні особистих контактів з німецькою стороною домовився про надання найнеобхідніших речей для соціальних та медичних закладів області. До неї увійшли: спеціалізовані ліжка для догляду за хворими, матраци, крісла-коляски, кушетки для реабілітаційного масажу та інше медобладнання. Як зазначив Володимир Шкварилюк: "Ні для кого не секрет, що сучасна медична галузь перебуває не в найкращому стані. А тому наш головний обов’язок – допомагати і сприяти її розвитку".

Так 8 вересня Тлумацька районна лікарня отримала більше тридцяти комплектів спеціалізованих ліжок для догляду за хворими,комплектів білизни,ліжкових тумб,матраців,ковдри та інші необхідні медичні засоби. За словами працівників закладу,- це дуже важлива і необхідна допомога для хворих, а особливо в даний час, повідомляє прес-служба Івано-Франківського обласного осередку ГО "Фронт Змін".

Обговорити на форумі