друкувати


"Кожна краплина має значення"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-10 01:21:59
Сьогодні в селі Бринь Івано-Франківської області відбудеться відкриття першого джерела, відновленого в рамках міжнародного проекту "Кожна краплина має значення".

Загальна вартість робіт по відновленні джерела становить 47 500 грн. Внесок проекту "Кожна краплина має зазначення" склав 23 750 грн. В рамках проекту громада облаштувала басейн, проклала трубопровід до каплички, влаштувала водовідведення та впорядкувала територію, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

"Кожна краплина має значення" - це проект, покликаний сприяти плеканню відповідального ставлення до води шляхом запровадження різних програм та ініціатив.

У проекті беруть участь громади з 12 областей України, в т.ч. з Івано-Франківської області - громадська організація "Асоціація соціально-економічного розвитку села Бринь" Галицького району. Метою цього українського проекту є відновити і захистити природні джерела, підтримати відповідальне управління водними ресурсами, а також створити довкола них зони відпочинку, активно залучаючи місцеві громади. Організатори "Кожна краплина має значення" насамперед прагнуть сприяти розвиткові екологічної культури, доносячи інформацію про збереження та захист довкілля до громадськості.

Обговорити на форумі