друкувати


Навчи мене по-французьки…

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-10 01:17:15
Вчора розпочався візит курсантів Академії Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного до французького міста Ренн.

У Французькій Республіці четвертокурсники провідного українського вищого військового навчального закладу молодший сержант Олександр Удаденко та курсант Євгеній Удовиченко, які навчаються відповідно на факультеті ракетних військ і артилерії та факультеті аеромобільних військ, проходять стажування у загальновійськовому училищі Сен-Сір Коеткідан Збройних Сил цієї країни.

Під час проходження стажування українські курсанти ознайомляться з особливостями організації навчального процесу, системою підготовки курсантів загальновійськового училища Сен-Сір Коеткідан за спеціальностями сухопутних військ. Перебуваючи у Франції, курсанти Академії Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного планують вивчити систему контролю якості підготовки та перейняти досвід підготовки практичного спрямування за військовими дисциплінами. Також вони матимуть можливість ознайомитись не тільки з організацією навчального процесу у загальновійськовому училищі Сен-Сір Коеткідан, а й повсякденною життєдіяльністю своїх іноземних колег, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Візит курсантів Академії Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного до загальновійськового училища Сен-Сір Коеткідан триватиме до 18 вересня. На переконання організаторів візиту, цей захід сприятиме зміцненню та поглибленню двосторонніх відносин між вищими військовими навчальними закладами обох країн та надасть можливість для подальшого розвитку військового співробітництва.

Обговорити на форумі