друкувати


В Івано-Франківську стартувала "Золоту осінь"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-10 11:32:12
Цьогоріч Міністерство внутрішніх справ України стало ініціатором проведення Всеукраїнських змагань серед дітей-школярів з футболу "Золота осінь". З початком навчального періоду розпочалися чи не наймасовіші дитячі турніри, адже регламентом змагань передбачено участь команд з усіх загальноосвітніх шкіл та ліцеїв України. До прикладу, зараз на Івано-Франківщині відбувається другий етап "Золотої осені" – на стадіонах визначаються переможці районних змагань.

Учора стартував турнір й в Івано-Франківську. На урочистому відкритті змагань на стадіоні "Рух" керівництво міської міліції подарувало кожній команді дітлахів футбольні м’ячі, якими грають футболісти-професіонали. Оргкомітет турніру подбав про те, щоб шкільні команди змагалися на найкращих стадіонах Івано-Франківська.

Головним підсумком змагань міліція вважатиме формування у дітей та підлітків навичок здорового способу життя, зміцнення їхньої загартованості і всебічний розвиток фізичних якостей. А крім того, правоохоронці сподіваються, що участь у спортивних заходах стане найкращим дозвіллям для дітей на противагу цигаркам і алкогольним напоям. У матчах третього етапу турніру «Золота осінь» визначиться шкільна команда-переможець, яка представлятиме Івано-Франківщину у фіналі Всеукраїнських змагань. Не виключено, що для найталановитіших та наполегливих школярів цей турнір стане початком для професійного зростання у футболі.

Відрадно, що ініціатива міліції з проведення дитячого турніру знайшла всебічну підтримку управління освіти та науки і Федерації футболу України.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі