друкувати


Вантажівки остогидли мешканцям маленької вулиці

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-09 11:36:35
Дороги в Івано-Франківську — болюча тема і для пішоходів, і для водіїв. А мешканці вулиці Ольги Басараб вирішили не терпіти. У понеділок вони перекрили рідну вулицю з вимогою заборонити рух тяжкого транспорту і відремонтувати покриття.

Пікетувальники скаржаться, що на їхній маленькій, сліпій вулиці часто з'являються вантажівки. Мами переживають за своїх дітей, адже ігрового майданчика тут немає, і малюки можуть вибігати на вулицю.

Засилля важкого транспорту пов'язане з тим, що вулиця Ольги Басараб розташована поблизу великих підприємств, а оскільки більшість паралельних вулиць закрито для автомобілів, саме тут дорожнє покриття потерпає найбільше.

Люди обіцяють зняти блокаду після того, як влада погодиться на їхні вимоги. "Нехай нам зроблять дорогу, це перше, — настоює мешканка вулиці, — друге — нехай заберуть звідси важкі машини".

Усі намагання кореспондентів з'ясувати позицію міського управління житлово-комунального господарства щодо цієї проблеми результату поки що не дали, повідомляє ОТБ Галичина.

Обговорити на форумі