друкувати


На Прикарпатті виявили "нічийого малюка"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-09 11:17:44
На Прикарпатті виявили "нічийого малюка". Маленького хлопчика, що блукав вулицями міста, помітили перехожі у селищі Вигода Долинського району.

Наразі дитина перебуває у місцевій дитячій лікарні, однак при цьому не потребує допомоги медиків. А правоохоронці шукають його батьків. На жаль, безрезультатно.

"Дитя ходило вулицею, плакало та шукало родину, – розповідають в районному відділі внутрішніх справ. – Зарюмсаного хлопчика помітила випадкова перехожа, яка привела дитя в місцевий магазин, звідки зателефонували нам". Правоохоронці одразу ж взялися перевіряти, чи бува хтось не "згубив" дитя, але наразі нічого встановити не вдалося.

Працівники прикарпатської міліції вже орієнтували на розшук батьків хлопчика правоохоронців усіх областей України. Про те, що він, найшвидше, не місцевий, свідчить його дивний акцент. Однак досі про русявого хлопчика з сіро-голубими очима відомо лише те, що він зумів сам розповісти: його звати Славчик, йому п’ять років. Батьків звати Катерина та Мірик. До Вигоди він приїхав зі старшим братом. Звідси хлопчики мали добратися до сестри. Вочевидь, брат і "загубив" малюка.

Лікарі стверджують, що дитина доглянута, акуратно підстрижена та мала на час знайдення добротний одяг, хоча вже й добряче замащений. Наразі Славчик вибагливий у їжі й нічого, окрім дорогих соків, не п’є. Хлоп’я постійно запитує про батьків і дуже сумує за ними, а коли згадує маму, – заходиться плачем.

Прикарпатські провоохоронці звертаються з проханням до громадян, яким що-небудь відомо про Славчика чи його батьків, повідомити про це у найближчий відділ міліції. Кожне повідомлення про можливих батьків цієї дитини або обставини її появи на Івано-Франківщині міліція перевірятиме негайно. Якщо рідних дитини не знайдуть, Славчика віддадуть у притулок.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі