друкувати


ТРК НТК: Події дня. 08.09.09 (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-09 10:22:29
Золото дорожчає з кожним днем. 8 вересня ціна металу досягла свого історичного максимуму, – каже Національний Банк України. Офіційний курс золота на сьогоднішній день становить 255,18 гривень за 1 грам. Ця вартість є максимальна, що встановлює НБУ. Попередній максимум був зафіксований 7 вересня і складав 253,77 гривень.

В Коломиї працював "Беркут" та "Грифон". Впродовж доби 6 вересня силами служб Коломийського МВ та приданих сил проведено оперативно-профілактичне відпрацювання міста та району. Даний захід провели на виконання розпорядження управління в Івано-Франківській області. Силовики патрулювали вулицями та парками. Перевіряли кафе, бари, дискотеки. Мета - виявлення та розкриття злочинів і правопорушень, особливо після 19:00 години.

Студент, який хоче навчатися після відрахування із навчального закладу, має право поновитися. Для цього необхідно в першу чергу бажання молодої людини здобути освіту, кажуть педагоги. До слова, з кожним роком кількість виключених студентів за неуспішність зменшується. Тепер молодь переважно їде на заробітки або народжує дітей. Про ситуацію в двох навчальних закладах Коломиї дізнавалися наші журналісти.

На високогір'ї Чорногірського хребта українські метеорологи відзначали 50-річчя з дня створення метеостанції "Пожижевська". На відзначенні побували члени однієї з коломийських партійних організацій. Дорогою на вершину активісти партії організували екологічну акцію "Чисті Карпати".

За кращий кабінет вчителям доплачуватимуть. В Коломиї стартував огляд шкільних класів. Якщо навчальна аудиторія відповідає всім вимогам конкурсу, вважайте, перемога за вами. Та дійти до вершини Олімпу не так просто. Повинен бути і шкільний календар, і бібліотека в класі, і зелений куточок, навіть правила як правильно сидіти та писати. Про те, як вчителі готували свої кабінети для комісії, далі у сюжеті.

Вже третій рік в Коломиї проходять акції, спрямовані на збір коштів на підтримку завершення будівництва Патріаршого собору УГКЦ в Києві. 15 вересня в Коломиї на стадіоні "Юність" пройде благодійний концерт під назвою "З вірою і любов’ю". Очікуються високоповажні гості, зокрема, Блаженніший Любомир Гузар.

Коломийські шахісти визначали сильнішого. Змагалися у бліцтурнірі. Як розподілилися місця, дивіться далі.

Міжконфесійна благочинна місія "Україна для Христа" запрошує усіх бажаючих, незалежно від віку, освіти чи конфесії на Біблійне навчання за програмою "Віра в дії". Навчання безкоштовне. Після закінчення навчання видається відповідний документ. Коломия, вул.Драгоманова, 3 у приміщенні міського фонду милосердя.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі