друкувати


US OPEN: Мелані Удін вибила з турніру 4 іменитих росіянок

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-08 05:47:56
Це нове ім’я для професійного тенісу. Багато коментаторів в перших матчах вагалися як коректно виголошувати прізвище американки, але з кожною перемогою над росіянками все відомішою вона стає, її ім’я вже запам’ятають надовго.

Мелані щоразу збирає на кортах все більше і більше прихильників, завдяки своїй бездоганній грі. Американці отримали ще одну зірочку, що несподівано засвітилася на небосхилі. Хоча раніше вона мала певні здобутки, але саме зараз вся увага преси прикута до сімнадцятирічної дівчини. В професійному турі Удін вже другий рік. Вона дійшла цього року на Увімблдоні до четвертого кола (переможну ходу перервала полячка Агнешка Радванська), а тепер вона вже забезпечила собі, як мінімум, участь у чвертьфіналі турніру Великого Шолому в її рідній Америці. В турі юніорів вона була другою ракеткою світу, а в професійному – посідає 70 стрічку. Після турніру її позиція значно зросте.

Американка невелика на зріст, але володіє досить гарними та впевненими ударами і непоганою подачею. ЇЇ гра виглядає зріло, попри свій юний вік.

До виходу в четверте коло турніру американка переграла імениту Марію Шарапову, діючу олімпійську чемпіонку світу Олену Дімєнтьєву та Анастасію Павлюченкову. Надія росіян на перемогу в ЮС Оупені вмерла з поразкою Надії Петрової та Світлани Кузнєцової, яка програла дацькій тенісистці. Цікавим буде перегляд матчів наступного раунду, де Мелані зустрінеться з Кароліною Возняцкі.

Для українців цей турнір видався, на диво, вдалим, зважаючи на сьогоднішні результати. Катерина Бондаренко теж стала учасницею чвертьфіналу і для неї цей результат є найкращим. Вона зустрінеться з маловідомою бельгійкою Яніною Викмайер.

Автор: Оксана РИЖУК, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі