друкувати


На Прикарпатті 16 недобудованих шкіл

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-08 02:46:09
Усі школи області розпочали навчання без ексцесів. Про це під час оперативної наради у голови обласної державної адміністрації повідомила начальник управління освіти і науки Івано-Франківської ОДА Зінаїда Болюк.

Вона зазначила зараз готують документи на виконання доручення Прем’єр-міністра України щодо фінансування з державного бюджету робіт на завершення будівництва шкіл, котрі на 80-90% готові до введення в експлуатацію. В області таких шкіл є шістнадцять.

У вівторок голова ОДА Микола Палійчук огляне навчальні заклади Рогатинського району, котрі потребують допомоги з боку обласного керівництва у вирішенні своїх проблемних питань. Також Микола Палійчук в Рогатині візьме участь у відкритті спортивного комплексу "Атлет", що є філією Івано-Франківської обласної дитячо-юнацької спортивної школи.

Під час оперативної наради з керівниками підвідомчих управлінь облдержадміністрації губернатор доручив начальникам управлінь звертати особливу увагу на стан розрахунків бюджетних установ за енергоносії.

Автор: Дарка ДОРОШ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі