друкувати


За вихідні на території Прикарпаття зареєстровано 6 пожеж

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-07 04:50:10
За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області за минулі вихідні на території Івано-Франківщини зареєстровано 6 пожеж.

4 вересня в селі Товмачик Коломийського району виникла пожежа господарської споруди. Вогнем було знищено господарську споруду та 3 т сіна. Причина виникнення пожежі - необережність під час куріння з боку невстановленої особи. Того ж дня горів автомобіль "Альфа-ромео" в місті Косів. Вогнем було частково пошкоджено моторне відділення. Причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

5 вересня вранці в селі Криворівня Верховинського району на одному із обійсть горіла житлова будівля. Вогнем було повністю знищено покрівлю та пошкоджено стіни будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Того ж дня виникла пожежа в одному із житлових будинків в селі Камінна Надвірнянського району. Вогнем було знищено покрівлю, речі домашнього вжитку, пошкоджено вікна та двері. Причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальної печі.

В ніч проти 7 вересня в селі Фитьків Надвірнянського району в одному із господарств горіла копиця з сіном. Вогнем було знищено 1 т сіна. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Загалом з початку року на території Івано-Франківщини виникло 728 пожеж, у вогні загинуло 43 особи.

Обговорити на форумі