друкувати


Протягом вихідних днів - 92 заяви і повідомлення про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-07 04:42:18
Протягом вихідних днів в чергові частини міліції надійшло 92 заяви і повідомлення про злочини, в тому числі розбій, 2 пограбування, 14 крадіжок, один випадок хуліганства. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 80 злочинів. За цей період один раз з незаконного обігу вилучалися наркотичні речовини та тричі – зброя. У сфері економіки викрито 6 злочинних проявів.

Працівники Вовчинецького відділення міліції розкрили вчинений напередодні грабіж мешканця обласного центру. Як встановлено, мобільним телефоном потерпілого посеред білого дня відкрито заволодів 49-річний івано-франківець. Міліціонери затримали підозрюваного та вилучили у нього речовий доказ скоєння злочину.

У Галицькому районі за підозрою у вчиненні грабунку затримано 35-річного місцевого мешканця. Як виявилося, галичанин кілька днів тому побив та відібрав гроші у іншого жителя райцентру. Обставини вчинення цього злочину з’ясовує слідство.

А у Надвірній співробітники міліції встановили особу та затримали підозрюваного у пограбуванні, датованому початком серпня. Встановлено, що мобільник та гроші у перехожого чоловіка силоміць відібрав 23-річний місцевий молодик.

Група затримання снятинського підрозділу Державної служби охорони затримала на "гарячому" особу, яка скоїла крадіжку товару з крамниці. Разом з викраденим крамом загальною вартістю близько 300 гривень міліціонери спіймали 30-річну мешканку одного з сіл району. Затриману доправили до райвідділу внутрішніх справ.

У міліцейському відділку опинився цими днями й 30-річний івано-франківець, якого обгрунтовано підозрюють у крадіжці телефону. Виявилося, що чужий апарат стільникового зв’язку він поцупив з приміщення лікарні.

У Коломийському районі оперативники учора вилучили з незаконного володіння пістолет іноземного виробництва з ознаками механічного втручання в його конструкцію. Звідки ця зброя у 18-річного юнака з райцентру та для чого її намагалися переробити зараз з’ясовується.

А в Калуші напередодні вилучено обріз рушниці з затертим номером. Зброю із вкороченим стволом, як виявилося, незаконно зберігав та перевозив 27-річний раніше судимий житель цього міста.

В Івано-Франківську зафіксовано спробу збуту фальшивих грошей. У суботу в одному з гіпермаркетів міста було затримано 23-річного мешканця Львова, який спробував розрахуватися за товар підробленою 200-гривневою купюрою. Її походження встановлюється.

Упродовж вихідних на автошляхах Прикарпаття трапилося 3 дорожньо-транспортних пригоди, в яких двоє людей загинуло та одна - отримала травми, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі