друкувати


Канадські бізнесмени вчать українських

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-04 02:44:11
2 вересня, у приміщені Канадського бізнес центру, що в Івано-Франківську відбувся круглий стіл, що стане стартом ряду семінарів на тему впровадження інноваційних технологій у веденні малого бізнесу.

На думку закордонних економістів, сьогодні в Україні і у світі загалом кожна влада повинна зробити ставку саме на малий, або так-званий родинний бізнес. Підтримка його дозволить легше та швидше подолати економічну нестабільність. Адже розвиток малого бізнесу це добробут, перш за все, населення.

"У рамках співпраці українсько-канадського бізнес центру з канадською експертно-сервісною організацією ми проводимо серію невеликих проектів спрямованих на підвищення ефективності та конкурентно спроможності малого бізнесу на Прикарпатті, - зазначив кореспонденту Коломия ВЕБ портал заступник директора бізнес-центру Анатолій Фурда. – До нас приїхав експерт з Канади Фред Ренолдс(на фото), у рамках проекту він проведе ряд семінарів "Роль інновації для підвищення конкурентоспроможності".

Під час круглого столу підприємці Івано-Франківська та економісти визначили першочергові проблеми, які вже розглянуть під час наступних семінарів.



Автор: Дарка ДОРОШ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі