друкувати


Ох, і потанцювали!

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-04 01:14:57
Досі згадую День міста, коли до нас завітали зірки клубної музики — одні з найкращих діджеїв. Свято, а саме Explosion (Underground) відбулося у залі деревообробного заводу. Тут виступали одні з найкращих виконавців клубної музики, діджеї, а саме: Kristina/dynotech з Одеси, талановитий діджей, грає тільки новий матеріал у стилі Minimal і Tlectrotech.

Veronika (vergo sound зі Львова) — легенда техно в Україні, перша дівчина-діджей, "яка "продала душу техно-ритмам", як каже вона сама. За свій оригінальний стиль подачі музичного матеріалу її називають Техно-Леді України.

Timur (clyb servicc із Чернівців) — діджей, музикант, продюсер, звукорежисер. Кращий діджей м. Чернівців 2008—2009 років.

Anton Pygachev (clyb servicc із Чернівців) — резидент клубу "Платинум", надає перевагу здоровому способу життя, грає виключно інтелектуальну музику, з перевагами глибокого саунду.

Style (tirstline із Чернівців) — резидент клубу "Астарта".

Lytuy (happy sound із Коломиї) — ще до заняття діджейством слухав дарк і хaрд рок, але коли потрапив на Kazantip — його музичні вподобання змінились.

Не менш відомою була ведуча цього незабутнього дня — Mc Mali, яка запалювала натовп і не давала нікому сумувати. Хоча сумувати було неможливо: крім музики діджеїв, тут були також Pj тa Vj show. Ми отримали масу задоволень та вражень, були в захопленні. А що вже натанцювались!

Автор: Уляна МЕЛЬНИЧУК, з Коломиї для Вільного голосу
Обговорити на форумі