друкувати


The RaaskalBOMfukkerZ в "Гармидері"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-04 11:27:52
Арт-кафе "Гармидер" запрошує Вас на виступ неординарного гурту з Голландії, який відбудеться 7 вересня (понеділок) о 20 годині. Вхід – 15 гривень. В рамках європейського туру в Івано-Франківську виступлять божевільні голландські електро-експериментатори "The RaaskalBOMfukkerZ"!!!

The RaaskalBOMfukkerZ (тарабарські бомбо- " … те саме …") - це ударний батальйон, в якому всього дві людини, і накази йому віддає вільна гавань Амстердаму.

Склад: nThe Formulator: поетичне божевілля та нойз-вокал, Dr. Snoodaard: продюсування, зведення, клавіші, ритм, бек-вокал, електронний нойз.

В результаті – шокуючі костюмовані живі концерти, в яких експерементальні біти, які Dr. Snoodaard породжує далеко не найбезпечнішими способами, пов’язані з далеко не гігієнічними пристроями, які призначені для чого завгодно, тільки не для видавання звуків.

На чолі цього всього - The Formulator – видає непов’язані тексти, кострубаті, зім’яті, як корові з горла, нескінченні звуко- і слововиверження.

Їхні виступи, що доводять будь-кого до стану переосмислення реальності, - просто хіт на численних фестивалях, клубах і сквотах.

Вони вважають, що охорона інтелектуальної власності – культурний грабіж, і що кожен повинен вільно користуватися, скачувати і вивантажувати їхні пісні, або робити з них власні ремікси.

Під час фестивалю "Dutch Punch" RaaskalBOMfukkerZ знову збираються довести, що вони - міжнародна протиотрута в епоху недо-розумного і недо-демократичного цинізму рейтингів топ-40.

Разом із RaaskalBOMfukkerZ дозвольте безмежній уяві та божевіллю правити балом, більше того – впустіть в себе хаотичні потоки тарабарщини, щоби опинитися за межами будь-яких рамок.

Послухати можна тут: http://www.myspace.com/raaskalbomfukkerz

Концерт відбудеться в рамках фестивалю голландсього мистецтва "Dutch Punch"

Наша адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 31.
тел.: 8 (0342) 72-29-20, 8 (0342) 72-29-02.

Обговорити на форумі