друкувати


У Лос-Анджелесі ховають Майкла Джексона

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-04 08:51:37
У Лос-Анджелесі ховають Майкла Джексона У них бере участь сім'я Джексонів, друзі і близькі музиканта. Деталі закритої церемонії, куди допущено лише вузьке коло людей, не розголошуються.

На спеціально обладнаній ділянці кладовища в присутності близько 200 гостей виступає батько артиста Джо Джексон. Після нього виступлять інші рідні і друзі музиканта, а потім відубдеться поминальна служба. Пізніше церемонія продовжиться у Великому мавзолеї кладовища, де і буде похований поп-ідол.

Похорони почалися на дві з гаком години пізніше запланованого. У них бере участь сім'я Джексонів, друзі і близькі музиканта. На руках рідних співця закріплені сірі траурні пов'язки із зображенням корони.

Похорони відбуваються під пильним оком приватної охорони і поліції, яка звернулася до прихильників музиканта з проханням не приїжджати на кладовище.

Майкл Джексон помер два місяці тому внаслідок інтоксикації знеболювальними засобами. Його смерть кваліфікується як насильницька.

Витрати на похорон буде покрито за рахунок коштів, що залишилися після музиканта: адвокати матері Джексона звернулися до суду з проханням дозволити використання цих грошей для похорону.

Лос-анджелеський суддя Мітчелл Беклофф не відмовив адвокатам у проханні покрити екстраординарні витрати з грошей Джексона. Висока ціна похорону пояснюється тим, що на кладовищі було куплено 12 місць для поховання, правда, не розкривається, чому це було зроблено.

Висловлюються припущення, що таким чином сім'я намагається забезпечити безпеку могили Джексона, оскільки невідомо, в якій саме могилі його поховають.

На похорон запрошено близько 200 гостей. Серед них близькі друзі співака, Дайана Росс і Брук Шилдс.

Повідомлялося, що на церемонії прощання виконає пісню легенда соул-музики Арета Франклін, і що троє дітей Джексона залишать прощальні записки на могилі батька.

На цвинтарі Форест Лоун поховано багато зірок Голлівуду, такі як Хамфрі Богарт, Еррол Флінн і Кларк Гейбл.

Нагадаємо, родина короля поп-музики кілька разів відкладала похорони. Раніше вони планувалися на 29 серпня - день народження покійного - і на 31 серпня. Сімейні суперечки були не єдиною причиною затримки. Кетрін Джексон, яка підозрює, що смерть її сина була наслідком лікарської помилки, і яка досі не отримала результатів двох проведених розтинів, намагалася домогтися третього розтину. У цьому проханні їй відмовив заступник головного судмедексперта Лос-Анджелеса Пол Глінецкі.

Майкла Джексона 25 червня доставили до лікарні бездиханним, і він помер, не приходячи до тями. За даними американських ЗМІ, головним підозрюваним у справі про його загибель є особистий лікар Конрад Мюррей. Слідство встановило, що Джексона було убито, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі