друкувати


Крадіїв на Прикарпатті не бракує

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-03 12:30:58
Днями оперативники Пасічнянського відділення міліції Івано-Франківська, затримавши 37-річного івано-франківця, розкрили одразу три злочини. В ізолятор тимчасового тримання в якості підозрюваного у скоєнні майнових посягань було доставлено особу, котра вже відбувала покарання у місцях позбавлення волі за вчинення крадіжок.

Так, по допомогу до правоохоронців звернулася продавець одного з торгівельних закладів обласного центру із повідомленням про те, що з полиці магазину зникли дорогі парфуми французького виробництва. А вже наступного дня міліціонерам довелося виїжджати за викликом в одну з крамниць, що спеціалізується продажем лако-фарбових матеріалів. Збентежений підприємець повідомив оперативникам, що з його робочого столу викрадено дорогий мобільний телефон. Проводячи перевірку за обома цими заявами громадян, вже невдовзі міліціонерам вдалося з’ясувати, що до їх вчинення причетна одна й та ж особа. Підозрюваного затримали. В подальшому було встановлено, що скоєнням цих злочинів зловмисник не обмежився.

Згодом у скоєнні чотирьох крадіжок особистого майна громадян став ще один мешканець Івано-Франківська. 33-річний чоловік, який нещодавно вийшов з в’язниці, вочевидь, так і не зміг стати на шлях виправлення. Зокрема, задокументовано, що наприкінці червня він тихцем поцупив чужий гаманець із грошима та банківською карткою, з якої в подальшому «успішно» зняв чималу суму заощаджень. В іншому випадку його злочинним здобутком став стільниковий телефон, котрого він викрав з дамської сумочки. Чужі речі крадій реалізовував випадковим людям, а отримані гроші витрачав на власні потреби і наркотики, повідомляє СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі