друкувати


Всі "батяри" пішли на фронт!

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-03 10:48:08
Прекрасно відома команда КВН "Батяри" вийшла з підпілля. З нагоди свята дня знань 1-го вересня у м. Івано-Франківську, на вічевому майдані відбувся молодіжний захід "Станіславський Студент", організаторами якого стала відома команда КВН "Батяри", що користується шаленою популярністю як серед студентської молоді, так і серед старшої генерації мешканців міста.

Захід проходив за підтримки Івано-Франківського обласного осередку ГО "Фронт Змін", у якому взяли участь студенти, учні, та пересічні громадяни і гості міста. Глядачів розважала команда КВН "Батяри", а присутні мали можливість спостерігати виступи молодих виконавців з Івано-Франківська і Львова, таких як: Оксана Романюк, Адам Стельмах, Оксана Сливка. На майдані було присутні близько 2-ох тисяч глядачів, зокрема значна кількість молоді Івано-Франківська, поміж - студентство з більшості навчальних закладів м. Івано-Франківська, повідомляє прес-служба Івано-Франківського обласного осередку Громадської організації "Фронт Змін".

Командою КВН "Батяри" проводились різноманітні конкурси, та тематичні вікторини, переможці яких отримували заохочувальні призи від "Фронту Змін". Одними з найколоритніших конкурсів були, - "Намалюй, яким бачиш майбутнє України", "Найкраща поезія про Фронт Змін", а також "Хто знає найбільше про Арсенія Яценюка?".

Виступ улюбленця публіки Гуцула – Хулігана викликав шалений фурор серед присутніх. Своїми жартами, та комічними коломийками, Гуцул – Хуліган здійняв хвилю святкового настрою. Коментуючи захід, голова міського осередку ГО "Фронт Змін" Ігор Прокопів, зазначив, що,- "Криза в державі а також всі негаразди не повинні торкатися учнівства і студентства, так як молодь,- це майбутнє нашої держави, і їхнім основним завданням є здобувати знання, і ми повинні зробити все необхідне задля створення комфортних умов для цього!". Завершувався захід танцями студентства та малечі на вічевому майдані, де витав дух свята, радості, живої енергії і бойового духу всіх присутніх.

Обговорити на форумі