друкувати


Івано-Франківськ: Асфальтний завод переїжджає

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-02 04:17:22
Міська влада має намір винести асфальтний завод за межі обласного центру, щоб збудувати на вивільненій території житлові будинки. інвестора попрохали подати на засідання виконавчого комітету міської ради перелік земельних ділянок, що відповідають критеріям для розміщення підприємства.

Земельна ділянка асфальтного заводу орієнтовною площею 2,0052 га, на якій розміщений асфальтний завод буде використана інвестором для будівництва групи житлових будинків в районі вулиць Крайківського-Макогона в м Івано-Франківську, про це сьогодні Коломия ВЕБ портал повідомив міський голова Віктор Анушкевичус.

Перенос асфальтного заводу має бути здійснений протягом півроку з моменту отримання інвестором усіх дозволів. Для цього Управління житлово-комунального господарства МВК протягом жовтня повинне забезпечити почергову зупинку і передачу технологічного обладнання асфальтного заводу для перенесення у відповідності до проектно-кошторисної документації, а також забезпечити технічний нагляд за роботами по винесенню асфальтного заводу згідно з проектно-кошторисною документацією. Окрім того, замовник – УЖКГ, протягом 30 календарних днів після введення новозбудованого асфальтного заводу в експлуатацію в порядку встановленому законодавством, прийняти його на баланс.

Дане рішенням прийняте виконавчим комітетом "Про забезпечення виконання інвестиційного договору" затверджуються зміни до інвестиційного договору та врегульовуються тристоронні відносини, що виникають між інвестором, замовником та міською владою щодо винесення асфальтного заводу, що наразі розташований по вул. Макогона. 23 а, за межі міста Івано-Франківська. Інвестором в даному випадку виступає ВАТ "Івано-Франківська харчосмакова фабрика", а замовником робіт виступає Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Угодою про зміну та доповнення умов згаданого інвестиційного договору передбачено, завод буде перенесено за кошти інвестора на ділянку, яка знаходиться не далі ніж за 25 км від меж міста Івано-Франківська.

Автор: Дарка ДОРОШ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі